Payment with Swish

Pussel - A little something, floral

  • 199 kr
Dela

Detta färgglada minipussel har en låda med blommor. Pussellådan ser ut som en låda med blommor och framkallar samma glädje när den öppnas!

Lite något som förgyller din dag! Blommor!

Detta 150-bitars minipussel erbjuder en färgstark aktivitet för pusselspelare. Pusslet har en mängd livfulla blommor och är instoppat i en låda som ser ut som en riktig vintage trälåda.

Dela lite glädje med detta lilla pussel – perfekt för pusselfantaster på alla nivåer!


MINI 150-DELAR PUSSEL: Denna kompakta 5 x 3,5-tums låda visar den färdiga bilden, bär ett sött budskap och håller pusslet med 150 bitar säkert från skador. Det förtjusande färdiga minipusslet mäter 9,25 x 6,75 tum, så det kräver inte mycket utrymme för att arbeta.

FÖR ALLA I FAMILJEN: Detta set med 150 delar är precis tillräckligt utmanande för alla nivåer av pusselspelare, nybörjare och experter, unga som gamla.

ANALOG AKTIVITET: För när du behöver en paus på skärmen erbjuder detta pussel en enkel aktivitet som är perfekt för arbetsraster, stillestånd efter middagen, familjekul eller när du behöver en söt distraktion.

BRA GÅVA: Ett charmigt paket gör detta till en perfekt present, ingen extra inslagning krävs. Färgglatt, sött och underhållande!