Ark journal Vol. V - New Mags

I lager.

249 kr


4 olika omslag

NATUREN och dess skapande kraft har alltid varit en källa till inspiration och motiv inom konst, arkitektur och design. I Skandinavien förstärker de skarpa skillnaderna mellan årstiderna detta naturmedvetande och dess återkommande mönster.

I VOLUME 05: INTERIOR LANDSCAPE undersöker vi förhållandet mellan konst, arkitektur och design och naturvärlden. Ledande figurer från dessa världar inklusive modedesignern SIMONE ROCHA delar sina personliga perspektiv på den magiska tvinningen mellan människor, föremål och natur.

I ett exklusivt bokutdrag delar vi personliga utrymmen D O N A L D J U D D skapade i Marfa, Texas, som är ett levande vittnesbörd om konstnärens visionära filosofier om konst och arkitektur.

Följ oss på en personlig resa till Kina med fotografen HÉLÈNE BINET och till Terra Ignota (främmande land), kemigram av ÅKE E: SON LINDMAN.

I den svenska skärgården tar CHRISTIAN AND RUXANDRA HALLERÖD oss in i skogen där de byggde ett hus placerat mitt bland de gamla växterna.


Vi utforskar hur konstnären KIRSTINE ROEPSTORFF fann tröst på den danska landsbygden efter att ha lämnat urbana Berlin där hon hade bott och arbetat i 15 år.

Från ett loft i TRIBECA, NEW YORK, till en klassisk KÖPENHAGEN -lägenhet och en rustik italiensk PALAZZO, besöker vi hem som visar en känslighet för naturen, konst och tidlös design som uppmuntrar till reflektion och inspiration.

I våra CASE STUDIES har vi designdelar som förenas av den kräsne E Y E O F A COLLECTOR och den naturliga ordningen för handgjord och taktil NORDISK DESIGN.


• Specifikationer: Omslag, Pocketbok

Vas keramik, vit

Vas keramik, vit

Slutsåld