Kinfolk - The home

 

Recensioner

I en blandning av porträtt, essäer, foton och texter får vi i The Kinfolk Home, skriven av Nathan Williams, besöka en rad olika designers, arkitekter, fotografer och stylister med olika infallsvinklar till ett gemensamt ämne – att leva i sitt hem. Kinfolk Home välkomnar läsare till 35 hem runt om i världen som återspeglar några av de viktigaste principerna för ett långsamt liv: att odla gemenskapen, förenkla våra liv och återta tid för det som är viktigast.

Med 289 fullfärgsfotografier på 368 sidor är The Kinfolk Home en detaljerad undersökning av bostadär i USA, Skandinavien, Asien och mer.

Genom en blandning av porträtt- och interiörfotografering  besöker vi hem för designers, entreprenörer, arkitekter, fotografer och stylister. Författaren Nathan Williams, som fördjupar sig djupare än inredning, uppmanar varje invånare att dela med sig av sina värderingar, hur dessa ideal har format deras hem och hur deras hem i sin tur har format dem. I hjärtat av varje bostadsutrymme finns en estetik som formas av den boendes idé om vad som är väsentligt, oavsett om det är en samling ärvda franska antikviteter, ett bord som är tillräckligt långt för ett middagssällskap på ett dussin, en massa barnskisser klistrade på väggarna eller minimalistiska rum reserverade för kreativt tänkande. Vad var och en av dessa bostäder delar gemensamt är att de har satts ihop försiktigt, långsamt och med avsikt.


• Mått (B x H): 21, x 28 cm

Recensioner

Recensera produkt